Пропускане към основното съдържание

Градинарят на Бойко Рашков прибрал 6 милиона от контрабандистите на Паскал

Градинарят от палата на Бойко Рашков му пренесъл 6 милиона лева от Паскал в торби за тор и смена?! Тази версия е основната линия в разработката на ГДБОП “Градинаря”, която Царят на Промяната упорито се мъчи да смачка.


През 2022 година арестуваните баща и син Димитрови – Голямата и Малката Яра вече са стартирали контрабандните канали под ръководството на митичния Паскал. Бойко Рашков е сменил отново амплоато и от следовател и член на Бюрото за контрол на СРС-тата вече е мастит МВР министър, арестувал лично Бойко Борисов, пише Bnews.

Наблюдението от ДАНС към тях също е започнало, а в ГДБОП е образувана разработка за пране на пари с името “Градинаря”. В нея най-общо се разказва, че през градинаря на Бойко Рашков Николай минават колосалните 6 милиона лева, които циркулират през дружества в Швейцария и Кипър с наименованията “Евроелектрик” и “Никмар”. След това парите потъват в офшорни сметки с неизвестен ползвател.

Нещата се подреждат, когато ченгетата бързо установяват, че 64 годишният градинар Николай Воденичаров е всъщност общ работник на двата съседни палата край Американския колеж – на контрабандиста Марин Димитров и на вътрешния министър Бойко Рашков в един от най-баровските квартали на столицата.

В сигурния район между Полицейска академия и Американския колеж градинарят Ники шета необезпокояват с пълните книжни и найлонови торби от двор в двор. Торби вероятно пълни с кеш пари…

Отвреме навреме контрабандистите лично прескачат до именития си съсед с подаръци и се щракат на персийските му килими, а връзките им изглеждат много по- дълбоки, отколото Рашков ги представяв медиите.

Срещите на Бойко Рашков с комшиите контрабандисти са били доказано вече десетки само в МВР и кой знае колко на персийските килими в дома му, но не върви да си разменят торбите под носа на ченгетата.

Покрай разрешени СРС-та за обкръжението на старшата Яра ченгетата надушват, че Бойко Рашков контактува често с него и със сина му Стефчо, а градинарят им играе ролята на посредник. Започват да го следят и установяват, че Градинарят Николай Воденичаров често прескача от двор в двор със съмнителни пакети със семена и тор винаги в посока от двора на контрабандистите на Паскал по посока на Бойко Рашковия палат с 20-те стаи и 12-те бани и тоалетни.

След разпит в ГДБОП градинарят отново пали джапанките по посока резиденцията на Рашкови. Ченгетата го проследяват и като виждат къде се шугва, се хващат за главите. Всичко им става ясно като бял ден.

Операцията е осветена в някои медии, а после е потулена от сегашния шеф на ГДБОП Явор Серафимов.
В КПКОНПИ също се заинтересуват от Рашкови и пускат ревизия през 2019, която още не е обявена официално, но е смачкана набързо, след като установява огромно несъответствие с доходите на Бойко Рашков. Арогантното поведение на бившия кандидат за главен прокурор буквално сковава разследващите органи.

Дали Голяма и Малката Яра заедно с градинаря ще пропеят, само от това зависи на свобода или “на топло” ще прекара Бойко Рашков остатъка от старините си.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата