Пропускане към основното съдържание

Народното събрание реши, че българите трябва да оцеляват сами

Затворени по къщите, без работа, без възможност да изкарват сами хляба си.

Също така реши, че надвзетите партийни субсидии могат да се върнат до края на другата година, тоест удължават срока. Колко са няколко милиона повече или по-малко? За заплатите си нищо не казаха, разбира се.
На фона на европейски депутати, които се отказват от възнагражденията си и ги даряват на болници. Дори в Албания намалиха наполовина заплатите на правителството и депутатите за времето на карантината.

Днес търговски вериги призоваха да се наложи вето над разпоредбата, която предвижда таван на цените за определени основни стоки. Огромна наглост и алчност на фона на всеобщата трагедия. Заплашиха дори с изчезване на стоките, търговия на черно и т.н. Без да коментират, че със затварянето на другите магазини, техният оборот за голяма част от нехранителните стоки ще се увеличи многократно. По време на чума, някои решават, че ден година храни!

Кредитите си остават. Наемите си остават. Ипотечните заеми си остават. Данъците и осигуровките си остават. Сметките за консумативи остават. Изчезват само заплатите, хонорарите, спестяванията ни. Никаква мисъл какво ще правят хората, когато изядат спестяванията си – ако ги имат. Повечето имат само кредити и никакви спестявания! То е ясно, че данъци, осигуровки и кредити първи ще отпаднат от семейните лотарии, но когато положението стигне до там, че няма пари за хляб?!?

За пореден път властта показа, че е заинтересована единствено от личните си интереси. Че предпочитат да правят циркове в Народното събрание и да се опияняват от собствените си думи. Но не и да помогнат на народа.

Нас….вируси ни яли!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Всичко за пандемията четете ТУК

Коментари

  1. Както винаги - точна и безпощадна информация! Като истината!

    ОтговорИзтриване
  2. В Австрия държавата подпомага бизнеса. В момента работниците, които си стоят в къщи получават 80% от заплатата си. Ще има толерантност за плащането на сметки и кредити.В кризисни ситуации държавата трябва да помага.

    ОтговорИзтриване
  3. Ние сме чужденци тук и държавата, за която работим ни помага. А вие сте си в държавата и да се оправяте сами. Ама, че първобитно мислене.

    ОтговорИзтриване
  4. Дано се събуди нацията ни че управляващите ни са вълци в овчи кожи.

    ОтговорИзтриване
  5. Добро утро. Аз съм ваш'та леля от Бразилия.

    ОтговорИзтриване
  6. Наближава времето в ковто ГЛАДЪТ ще предизвика УВЕЛИЧАВАНЕ на ПРЕСТЪПНОСТТА,ГРАБЕЖИТЕ и Разбиването на хранителноте магазини! Това е целта на народното събрание и ГРОБ да се предизвика ХАОС и БЕЗЗАКОНИЕ за да си грабят на ВОЛЯ и да ликвидират БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД поволята на ЗАПАДНИТЕ ГОСПОДАРИ на ГЕРБ!

    ОтговорИзтриване
  7. Γражданска воина ше има усещам

    ОтговорИзтриване
  8. Nqkoi koito e sas virus nemojeli da vleze u parlamenta da gi iztrepe maika im irasna MUHALSKA.

    ОтговорИзтриване
  9. Ядохме хуя Бойко ни го наби на всички в гъза

    ОтговорИзтриване
  10. Ето почнаха бързите кредити да ни тормозят идват вкъщи звънят заплашват какво ще правим не знам по добре да умрем..

    ОтговорИзтриване
  11. Бавно,но сигурно цъкаща бомба да взриви бедните безработни и останали си принудително в къщи,и да излезнат по улици и по площади,за да се борят за свободата и правата си...

    ОтговорИзтриване
  12. SEGA LI SE USETIHTE ,4E TEZI VSi$KITE PRAVITELSTVA OT 1989god. nasam misliat,rabotia SAMO I EDINSTVENNO ZA LI4NITE SI OBLAGI!!!KOGATO DRUGITE NARODI IZLIZAT DA PROTESTIRAT>VIE SI STOITE I GI GLEDATE PO TV!!!ETO V AVSTRIA STE SI POLU4AVAT ZAPLATITE 809%<V GR PO 800EVRO<TOK<VODA<DANWCI<ZAEMI VSI4KO E OTLOJENO S 3-4MESECA V BG ???

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.