Пропускане към основното съдържание

Готви се многохиляден протест на 14 май

Политическа партия Възраждане даде сериозна заявка за протестни действия още в първия ден след края на извънредното положение.

 В отворено писмо до медиите от партията посочват:

Възраждане организира протест за оставка на правителството. Датата, на която ще се случи, е 14 май 2020 г. (четвъртък). В 12:00 ч. всички недоволни от управлението на кабинета "Борисов" 3 ще се съберем пред Народното събрание.

Очаква се да се включат българи от цялата страна и от целия свят и сме категорични, че ще останем на улицата, докато кабинетът не подаде оставка. Пораженията, които управляващите нанесоха на гражданите, семействата и икономиката; неадекватно наложените мерки за борба с COVID-19; паниката и психозата, която насаждат у хората с пресъздаваните от тях „апокалиптични картини"; подвеждащата информация; заповедите, които се налагат, после отменят и след това пак налагат, в противоречие с действащи закони, са само част от действията, показващи некомпетентността на правителството.  

Необяснимото бързане за подаване на документи от страна на България за присъединяването й към ERM II (чакалнята на еврозоната), въвеждането на високотехнологичната мрежа 5G, без да се проведе обществено обсъждане, показват едно: управляващите не се интересуват от гражданите. Управлявани диктатура, а не демокрация. За тях народът е "безгласна буква", освен по време на избори - време, в което с всички средства трябва да се удържи властта, за да се продължи с мародерстването над нацията. 

Все повече затъваме в управлението на мафията, а тя владее и средствата за масова манипулация. Настоящите властимащи използват закупените от тях или контролирани медии, за да ни поднасят като информация това, което те искат да чуем, да отклоняват вниманието ни от престъпните им действия, да ни разединяват като нация, всявайки интриги, водещи до конфликти. 

Противопоставят миряни, посещаващи православните храмове, срещу хора, които няма да ги посетят; извеждат пред нас уважавани лекари, за да говорят за „трупове", „хладилни камери" и други зловещи картини. "Разказват ни" надменно и самодоволно, че няма алтернатива, че няма кой друг да заеме мястото им. Опитват се да заглушат гласа на Възраждане - най-смелата опозиционна сила, чрез политически репресии. Ограничават правата и свободите дори на обикновените граждани, дръзнали да изразят недоволството си от управлението им, като ги призовават на разпит, дори заради фейсбук-статуси. Всичко това - в „демократична" европейска България в XXI век. Заради всички тези "хора", продължаваме да живеем в несправедливост!  
„Време е да кажем "Стига!". Алтернатива има и ние от Възраждане я заявяваме ежедневно с действията си. Алтернативата на настоящото управление е в българския народ!
Ние обединяваме експерти от различни области, хора доброволци, които са наши членове и симпатизанти и ни следват с ясния идеал - опазване на българската национална идентичност!Каузата е - да я има България, справедлива и демократична! Ние сме народ! Да излезем и да постигнем нормален и достоен живот! Да пратим това правителство в забрава. Нямаме друг избор! Нямаме и какво повече да губим. 

За мълчанието си плащаме скъпо - с днешното мизерно битуване на по-голямата част от населението и с неясното бъдеще на децата и внуците ни. Управляват ни хора с аморално поведение, което не можем повече да допускаме да служи като "модел на поведение" за подрастващите. България заслужава повече! Да върнем властта в ръцете на милеещите за Родината! Българи, аз излизам на 14-ти май 2020 г. от 12:00 ч. пред Народното събрание. Последвайте ме за оставката на това престъпно правителство!", призова д-р Костадин Костадинов - председател на Възраждане.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:  България излиза на протест на 14-ти май

Коментари

  1. Отговори
    1. Или си съгласен с протеста или с управата Не си коректор за да даваш изявления за правопис и словоред

      Изтриване
  2. Някой неграмотен го е писал набързо....!

    ОтговорИзтриване
  3. Мили хора!Гледайте съдържанието на посланието, а не се хващайте за буквата!Моля Ви!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно и ясно е казано и е самата истина подкрепям написаното защото съм българка и искам да живея нормално.

      Изтриване
  4. Няма нищо неграмотно, УВАЖАЕМИ! Всичко е самата истина и стига са ни обяснявали,че като нямат хората пари за ядене, ще отиват да си сеят картофи. СТИГА С ТЕЗИ ЗАПЛАХИ, СВОЕВОЛИЯ С ОБЛЪЧВАЩИ СИСТЕМИ И ЧИПИРАНЕ. ТОВА Е НЕМОРАЛНО, НЕЧОВЕШКО, НЕНОРМАЛНО!

    ОтговорИзтриване
  5. И какво, ще заменим едни тунеядци, с други такива.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Защо тогава свалиха Т. Живков

      Изтриване
    2. А, да продължават тия с далаверите доживот? Ба си логиката...

      Изтриване
  6. Най много да удължат положението още един месец и така до Нова година!?

    ОтговорИзтриване
  7. Това пък кой малоумник го е писал.Аз ли не съм добре с очите и ушите или някой има нужда от слухов апарат и очила.

    ОтговорИзтриване
  8. И какво му е неграмотното.
    Ода на любовта ли трябва да напишат?

    ОтговорИзтриване
  9. Abe vijdate veçe çe tezi hora nyama da stanat i ne moje s tyah no nyakoi si sporyat zaradi tyah na men vse mi e edno az sam si v Germaniya poluçavam si zaplatata no v Bulgariya na istina tryabvat seriozni merki

    ОтговорИзтриване
  10. Никога няма да направите смислен протест, като ви гледам по групите само се плюете един друг, готови сте да се заедете за едно лайно на куче и да спорите до припадък с другите за някаква безсмислена простотия, толкова сте смешни и дребнави!О иначе в социалните мрежи сте много нахъсани, едната щяла да ходи пред народното събрание да пита незнам какво, не и запомних въпросите дори и тя не си ги помнеше та си ги беше записала, ми къде си и къде си ги завря тея въпроси бе Ганке, нали нямаше да си ходиш от там до като не ти отговорят, и още колко такива нахъсани женички и мъжленца лаещи ама нищо не правещи. Българина иска да го тъпчат тва е и да ви се вярва, и да не ви се вярва, и по голям предател доносник от българина не съм видяла, най - пресният пример е със снимките да се отбележе и побликува кой спазва и не спазва извънредното положение. Е от такъв народ чакай митинги и стачки да прави и да постига целите си ма те още преди тва ще се изпокарате полвината бе��Айде плюйте ме сега тия които се препознавате в написаното от мен,тва го правите много добре

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Щом българина иска да го тъпчат и плюят тогава и ти искаш да те тъпчат и плюят защото си Българин/ка, ако не си видяло по-големи доносник от Българина, не си видяла по-големи доносник от себе си....

      Изтриване
    2. Теди много си права , но на истина в момента трябва да се вдигнат защото това е тиха война срещу народа но никой не го разбира или се прави , че не разбира вече незнам какво да мисля за този народ но и сам човек не може нищо да направи и затова ще ни тъпчат. Да може да има пандемия но в момента хората гладуват и психиясват в къщи а и съдилища и всичко затвориха за да може да може по законов ред уш да действат а ако искаш да кажеш нещо и нямаш права защото си нищо лека и приятна вечер мила но има нещо гнило в тая пандемия и България и света загива

      Изтриване
    3. Съгласна съм с теб. Българина му дай да критикува и нищо насреща ! А така промяна НЕ СТАВА...тя трябва да 3два от самия човек,той да я поиска и да даде нещо насреща.. най-малкото ОТГОВОРНОСТ към самия себе си...

      Изтриване
    4. Протест - хубаво. Ама после какво? Трябва идея. Този социален модел толкова може които и да дойдат на власт,те същите пак ще се намърдат. Както го правят от времето на Иванчо Хаджипенчович.

      Изтриване
    5. Подарък за Теди от мен 🖕

      Изтриване
  11. 😂😂😂😂😂Нали беше за 13 април? И май ще отмине така тихо и кротко.

    ОтговорИзтриване
  12. Малей, колко много платени тролове))

    ОтговорИзтриване
  13. Само говорите копелета нещастни никви действия не видяхме от Българския народ който се оплаква,срам и позор само говорите пред компютрите големите хора ,а като излезете се насирате НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ ГОВЕДА ПРОСТИ!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Това нагло и нахално копиле К. Костадинов иззе инициативата на Росен Миленов за протест на 14 май и платил на Еврокком ТВ да не канят и пущат повече Росен в телевизията мръсна и подла твар!

    ОтговорИзтриване
  15. Да живее Константин- Воеводата, за който се пее и дано Господ да е с него! Време настана за самоорганизация, а не за самоизолация и за самосъжаление. Стига овчедушие! Нека световната революция започне от България!

    ОтговорИзтриване
  16. Костадин- Воеводата, не Константин.

    ОтговорИзтриване
  17. БНРП- КАТО Е ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕН ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЗАЩО РОДОЛЮБЕЦА КОСТАДИН КОСТАДИНОВ ОТКАЗА ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С БЪЛГАРСКАТА АВТЕНТИЧНА РОДОЛЮБИВА ОБЩНОСТ БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНО РОДОЛЮБИВА ПАРТИЯ - БНРП И ТРЪГНА В БЛИЗКО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С АДВОКАТКАТА НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ТАТЯНА ДОНЧЕВА КАТО Я ПОДКРЕПИ НА ПОСЛЕДНИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ И НЕЙНАТА ПАРТИЯ ПОДКРЕПЯНА ОТ ПРЕСТЪПНИТЕ МУТРООЛИГАРСИ НАЧЕЛО С ПРЕСТЪПНИКА ГРИША ГАНЧЕВ ?. ТАКА ЛИ ЩЕ СПЯСЯВА БЪЛГАРИЯ С МУТРО ОЛИГАРСИТЕ КОИТО Я ОГРАБВАТ И УНИЩОЖАВАТ КАТО Я РАЗЕДИНЯВА И ПРОТИВОПОСТАВЯ ЕДНА НА ДРУГА ?.

    ОтговорИзтриване
  18. На никого не вярваме, това е истината, нали за безпартийно управление,ставаше дума по едно време
    Аз искам промяна на конституцията и пряко управление на народа чрез референдуми

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, това е нов модел на управление,но трябва някой да го наложи. Никоя партия от настоящите го няма като програма.

      Изтриване
  19. И как ще стигнете до София, от другите градове де?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лесно ще стигнат не се притесняеай. 10 шумкара няма да спрат хиляди.

      Изтриване
  20. Браво моля да се осигури безплатен транспорт от всички градове и села за да можем всички да дойдем,понеже в това извънредно положение повечето останахме без доходи и колкото и да искаме да дойдем просто няма как ако не се осигури транспорт.А ние който сме далече от София непременно ще дойдем само ни трябва транспорт

    ОтговорИзтриване
  21. Г-н Костадинов,докато не се обедините
    с всички опозиционно настроени партии
    и граждански движения,които действи-
    телно се борят за коренна промяна в
    начина на управление на държавата,при
    при строго спазване на законите и пра-
    лата,каузата Ви,колкото и благородна
    да е,е обречена.Без участието на хора-
    та от цялата страна в масовите протес-
    ти,няма как да стане.Властта се стра-
    хува от огромното мнозинство,а не от
    такива спорадични и солови изпълнения.
    Всичко е съсредоточено в столицата,в
    провинцията липсват лидерите,които да
    имат доверието и да поведат народа.
    Въпреки това,търпението е на изчерпва-
    не.Надявам се този път начинанието Ви
    да успее.Убеден съм,че в България има
    достатъчно специалисти,обичащи родина-
    та си,които с удоволствие биха работи-
    ли за благоденствието на народа ни.
    Желая Ви успех!

    ОтговорИзтриване
  22. Първо кажете за субсидиите, после правете протест. Не сте алтернатива, гладни сте

    ОтговорИзтриване
  23. Чета коментарите и си мисля-нищо не се е променило от времето на Априлското въстание.И тогава и сега всички разбират,че положението вече е нетърпимо,но се скатават,мислейки си ,,нека първо другите да мрат,ние после,ще видим и т.н. И тогава е имало шепа достойни българи,готови да се жертват за този народ,итогава и сега има и патриоти,подкрепящи ги,има и страхливци,има и предатели Повечето от водачите на въстанието са били млади хора,образовани и самообразоващи се и не са били бедни,но са жертвали всичко.Въстанието не е победило,но те са победили,поне са събудили Европа за ужаса в България.И сега е същото- една млада партия се изправя срещу беззаконието,срещу мафията и т.н. Като сте против,не участвайте,но защо само плюете отрова? Ако имате други идеи научете как и ги обявете Само с приказки нищо не става Нима не виждате какво е и какво ви се готви Приемат се някакви задължителни разпоредби,едва ли не закони, без да са разгледани,обсъдени и гласувани от парламента,тихомълком се подготвя закон според който без съд и решение ще ви отнемат децата и повече няма да ги намерите,защото може да се окаже,че вече са в Норвегия или в онези тунели...И тогава вече ще бъде късно Свестявай се народе!

    ОтговорИзтриване
  24. Копейкин е огладнял...Беше със Софиянски, премина през ВМРО, после НФСБ, накрая се ашладиса с Курлелия...сега се прави на борец против статуквото. А и името Копейкин не е току така излязло. Къща за 200 хил., кола за 50 хил., на жена му апартамент за 70 хил., кола за 100 хил. Това прави над 2600 лв. на месец само за изплащане на заема. Интересно как със заплата на директор на някакъв си регионален музей се изплаща такъв заем? И такива хора ще направят промяната :)? Блажени са верующите както казват. То не може и онова в _ъза и душата в рая. Почтена политика се прави от почтени хора. Този се доказа, че не е от тях.

    ОтговорИзтриване
  25. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  26. Костадин Костадинов ми е доста антепатичен,арогантен и агресивен.
    Наблюдавам го от известно време.
    Следя му изявите.
    Следя му клипчетата в YouTube в който показва доста истини които никой друг не показва.
    Но въпреки това не ми харесва.
    Нещо не ми харесва този човек.
    Както и да е.
    Мое мнение.
    Истината обаче е БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА.
    Стандарта на живот е КАТАСТОФАЛЕН.
    Народа бавно но сигурно УМИРА.
    За мен има само едно название за това което се случва в България и то е:
    БАВЕН ПЛАНИРАН ГЕНОЦИД
    Трябва да се случи нещо и то ВЕДНАГА утре вече е късно.
    Нямаме вече време за протакане.
    ВРЕМЕТО СВЪРШИ.
    БЪЛГАРИЯ УМИРА ХОРА.
    И който не го вижда или е сляп или луд.
    БОЛИ МЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.
    Чувствам физическа болка.
    Вие не я ли усещате?
    Умира...а и ние с нея.
    ��

    ОтговорИзтриване
  27. На всяка цена трябва да се спре влизането в ЕВРОЗОНАТА.
    На чужденците по им пука за нас от колкото на нас самите.
    Не разбирам защо правителството на ВСЯКА ЦЕНА иска да влезем !?
    Толкова ли са високи % че да си заслужава да унищожиш държавата !?
    ��

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.