Пропускане към основното съдържание

Държавната дума излезе с "ядрен" отговор на САЩ на новата помощ за Украйна!

Със средствата, които Украйна ще получи от САЩ, е възможно да бъдат закупени около четири хиляди танка, така че Вашингтон трябва да бъде признат за страна в конфликта и да се третира по съответния начин.
Това каза първият заместник-председател на комисията по отбрана на Държавната дума Алексей Журавльов. Според него атомните подводници трябва да бъдат изпратени до американските брегове.

"Що се отнася до финансовата помощ за Украйна, повече от една трета, 23 милиарда долара, всъщност ще отидат за попълване на американските арсенали.
 
Но останалата сума е напълно достатъчна за организиране на нови доставки на оръжия за режима в Киев. Само пребройте колко резервоара можете да купите за тази сума - повече от четири хиляди, така че определено няма да можете да пренебрегнете такива инжекции", каза Журавлев.
Той отбеляза, че ако се наложи, Русия "ще ги изгори всички“, но на действията на САЩ трябва да се отговори пропорционално на тяхното участие в конфликта. Депутатът припомни, че по време на СССР периодичните подходи на съветски атомни подводници поддържаха "вечния ни геополитически съперник в постоянна добра форма".
 
ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата