Пропускане към основното съдържание

Порно звездата Любена Минета се разголи пред Сашо Диков (СНИМКИ 18+)

Станалата известна в публичното пространство с десетките си порно клипове Любена Павлова обича много камерите. Освен че й доставя удоволствие да прави секс с двама или повече мъже пред камера и да се снима, тя обича й телевизионните изяви.


В типичен свой стил Любена Минета, както е изписана в един от клиповете й за възрастни, се бе облякла мръснишки в студиото на "ЕвродикоФ" - в предаване на Сашо Диков по Евроком.

Тя позира пред водещия с риза с дълбоко деколте, на която бе разкопчала няколко от горните копчета, за да се види напращелият й бюст. 

ОЩЕ СНИМКИ В PATREON

Може би това бе и причината Диков да не й задава неудобни въпроси, свързани с порно клиповете, а да й дава вежливо трибуна за изява.

neudobnitebg.com 


ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата