Пропускане към основното съдържание

Фалстарт за Стамен Белчев! Ботев взе предимство на ЦСКА в 1/2-финала за Купата

Ботев Пловдив се наложи над ЦСКА-София като гост с резултат 1:0 в първи мач от 1/2-финалите на Купата на България.

В началото на втората част тимът на Ботев успя да открие резултата с първия си точен удар в мача. Емануел прати топката в мрежата на ЦСКА, първоначално беше вдигнат флаг за засада, но ВАР показа, че Емануел не е бил в нередовна ситуация.

 62-ата минута напрежението между двата тима ескалира и Ивелин Попов и Браян Кордоба се сбиха. Съдията не се поколеба и изгони и двамата.

В 15-ата минута ЦСКА бе близо до отва да открие резултата. Тобиас Хайнц центрира отдясно, вратарят на гостите не изби топката по най-добрия начин и тя попадна в краката на Данило Асприля. Колумбиецът нанесе опасен удар, но кълбото се отклони в левия страничен стълб и излезна в аут.

Малко след 20-ата минута на мача Улаус Скаршем стреля неточно от границата на наказателното поле. Десет минути по-късно отново Скаршем имаше добра възможност. Норвежецът получи хубав пас от Марселино Кареасо, имаше време да насочи и нагласи топката, но ударът му мина близо до дясната греда.

До края на полувремето ЦСКА бе по-активен, но не успя да създаде по-сериозна ситуация за гол и така двата отбора се оттеглиха на почивката при нулево равенство.

Втората част започна по възможно най-лошия начин за ЦСКА, след като гостите от Ботев отбелязаха гол чрез Уме Емануел в 46-ата минута.

След спречкване между Браян Кордоба и Ивелин Попов в 62-ата минута, двамата бяха изгонени с директни червени картона и така двата отбора останаха в намалени състави. Минути след това Стамен Белчев извърши двойна смяна. В игра се появиха Станислав Шопов и Емануел Шакич, а местата си отстъпиха Данило Асприля и Тобиас Хайнц.

През 75-ата минута Улаус Скаршем напредна с топката и центрира по земя към сънардоника си Джонатан Линдсет, който от точката за дузпа не успя да нанесе достатъчно добър удар.

В заключителните минути на мача Илиан Антонов замени Улаус Скаршем.

ЦСКА се опита да изравни резултата до края на срещата, но безуспешно и така отстъпи на Ботев (Пловдив) с 0:1.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,