Пропускане към основното съдържание

Благодарен съм на руските сили и на тези на ДНР, че запазиха живота на моите сънародници

Започна евакуацията на българския екипаж от "Царевна" в Мариупол. Близо месец и половина съдбата на българите там беше в ръцете на три държави - Украйна, Русия и България.

Украйна ги държа като жив щит и не направи нищо за освобождението им, България се задейства с огромно закъснение и след натиск от страна на Възраждане, а Русия в крайна сметка на практика освободи българите след приключването на военните действия на пристанището. В тази връзка искам да кажа две неща:

1. Благодарен съм на руските сили и на тези на ДНР, че запазиха живота на моите сънародници.

2. 144 години след освобождението на България от турско робство отново трябваше да чакаме руснаци да освобождават българи.

Ето защо България има нужда от преосноваване - това, което в момента ни се представя за българска държава, фалира тотално и напълно безвъзвратно.

Костадин Костадинов, лидер на "Възраждане" във Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.