Пропускане към основното съдържание

Русия засилва ракетните удари по Киев

„Броят и мащабът на ракетните удари по обекти в Киев ще се увеличат в отговор на всякакви терористични атаки или саботажи, извършени на руска територия от националистическия режим в Киев“, съобщи Министерството на отбраната на Русия.


Руските сили са установили пълен контрол над металургичния комбинат „Илич“ в обсадения пристанищен град Мариупол. Общо 1026 военнослужещи от украинската 36-а морска пехотна бригада, включително 162 офицери, са се предали, научи BGpravda.

Говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков съобщи днес, че към 30 „полски наемници“ са загинали при удар в село Изюмск, Харковска област. Той каза също, че от началото на конфликта руските въоръжени сили са унищожили 132 украински самолета, 105 хеликоптера, 456 дрона, 2213 танка и бронирани машини, 966 оръдия и миномети и 249 реактивни системи за залпов огън на украинските въоръжени сили.
 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

ГАДНО: Хлебарки налазиха Фитнес Pulse (СНИМКИ)

Крайно занемарена е хигиената във веригата от фитнеси Pulse.