Пропускане към основното съдържание

Ицо Хазарта: Да лапаш пи.ки е бизнес! Ама ти си добър бизнесмен!!!

Пишман политика от "Подмяната" - Христо Петров, който е по-известен като Ицо Хазарта, преди години изпя - Да лапаш пи.ки е бизнес. Към днешна дата бившия дюнерджия от Сточна гара доказва, че е добър бизнесмен. Добре се справя с работата си! Къде, как и от кого се е сдобил с тези умения само може да гадаем.

Хазарта беше включен в кризисния PR на "Подмяната", с цел да омаловажат скандалния запис, който ги разкри. Ицата се включи с пълна сила и голямо себераздаване в тази не лека задача, но напразно се хаби милия, няма как да му се получи! Тръгнал да обяснява, че Радостин Василев бил плъх. А ти Хазарте, какъв беше като седеше редом до него в парламента? Сега се сети, че бил плъх, защо не каза това на скандалния Ви Национален съвет, а сега, когато Ви показа здраво изцапаните гащи. Радостин Василев Ви бил направил услуга. Такава услуга Ви направи, че от първа или втора политическа сила вече ще трябва да се борите за влизане в Парламента. 

Ама Подмяната били истински, били откровени. Това ли Ви е истината г-н депутата? Да правите Ала-бала и Вие родолюбците да си съгласувате назначенията с чужди посолства. Да уволнявате къде законно, къде незаконно! Ти г-н депутат беше голям антигербер, въпреки че си пял на мероприятия на Бойковата партия, щеше да ги изчекъртваш, но сега няма нищо напротив, когато ти казват, че ГЕРБ са само маркетингов враг. Защо така, г-н Хазарт?

"Това сме ние, дами и господа - с грешките ни, със съмненията ни, с правилните ни ходове и с глупостите ни", пише бившия дюнерджия. Ама ти да не си в детската градина, че ще ти търпим глупостите, на теб и на тези до теб!

"Да направим от България място, с което да се гордеем и да не се чудим къде да избягаме от нея. Никой от нас не беше си представял колко сами сме всъщност в тая война", пише още Хазарта. По-улекичко го казвай! Ще се разплача! Каква война, та Вие се разбрахте с Борисов да му бъдете патерица или май само бастун, защото за друго не ставате. 

Няма смисъл, няма кой да Ви повярва!

Хазарте ще развеете бялото знаме, на което има едно голямо кафяво петно!

И не на последно място, не забравяй, че ако не беше Мишо Шамара и до днес щеше да въртиш дюнери на Сточна гара!

От твой фен 

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ 

ПРИЗНАНИЕ: Ицо Хазарта е бил алкохолик 

Депутатът Ицо Хазарта се е изходил в гардероб на хотел (ВИДЕО)

НЯМА ТАКЪВ НАГЛЕЦ: Ицо Хазарта прави благотворителност, но трябва да е депупат, за да я прави 

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.