Пропускане към основното съдържание

НЯМА ТАКЪВ НАГЛЕЦ: Ицо Хазарта прави благотворителност, но трябва да е депупат, за да я прави

Аплодисменти, любимият Ви рапър е на медикаменти!

То бива, бива да си наглец, ама да си правиш политически, жалък и лицемерен PR на гърба на децата не си е работа, освен ако не си г-н депутата Христо Петров или Ицо Хазарта. Той обяви в Youtube канала на Тото, на дълго и на широко само три дена преди изборите, каква голяма благотворителност прави, но с нашите пари, които взима като народен представител. 

Е разбира се, Хазарта смята, че щом е бил в залата и е гласувал, каквото му кажат, то си е заслужил месечна заплата от над шест бона. Нищо, че няма един законопроект, той не знаел не можел, не разбирал. Абе хазартче, като не знаеш и не можеш и не разбираш, то отиваш на училище, а не в Парламента. Там трябва да са хора научени и подготвени, а не скоропоговорки като тебе със средно образование. За такива, като тебе Парламентът е вечно с най-нисък рейтинг сред обществото. 

Да се върнем на темата за благотворителността, Хазарта давал пари за учители на деца в затруднено положение, водил ги във верига за бързо хранене, но това видите ли можело да стане, само ако е депутат. Защо ли? Не можело да влезеш в специализиран дом за деца, ако нямаш депутатска карта, нямало да ти съдейства дори и персоналът. 

  Айде стига с тези лъжи, г-н депутат! Не си измислил благотворителността ТИ, далеч преди тебе и обикновени хора са влизали при децата и са дарявали много повече от тебе. Сигурно тогава си пеел, "нон стоп индийски коноп, нон стоп марихуана в задния ми джоб". Може би заради марихуаната си забравил всякакви морални ценности, ако разбира се някога изобщо си ги имал. Защо се сети за пишман благотворителността си само три дена преди изборите, когато се бореше за парламента, много случайно и много удобно, нали? Май трябваше да останеш да си продаваш дюнери, но добре, че беше Мишо Шамара да направи рапа популярен и твоята скромна личност да изплува от блатото.

Само дни преди изборите пусна и нова песен, но вече номерът с политическата сатира не минава, защото си заинтересовано лице, плюеш само по определени партии и хора. Това г-н Хазарт е политически PR, а не политическа сатира облечена в рапърско парче. Номерът минаваше, когато гостуваше в "Шоуто на Слави", а както Дългия казва: Единият път ми гостува напушен, а после дойде пиян. Не знам на какво си бил при Тото, но беше грозно и жалко! Жалко, е че отново ще трябва да те гледаме да показваш средни пръстове в Народното събрание, за друго не ставаш!

И накрая аплодисменти, любимият Ви рапър е на медикаменти!

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.