Пропускане към основното съдържание

В нова лъжа уличиха Мария Габриел (СНИМКА И ВИДЕО)

В нова лъжа уличиха Мария Габриел след днешната й пресконференция, в която призна, че не е доктор на политическите науки. ПИК показа видеовизитка на Габриел от 2009 г., в която като кандидат за евродепутат тя казва, че е доктор на политическите науки.

Оказва се обаче, че това не отговаря на истината. Днес Мария Габриел призна лъжата, като прехвърли отговорността на техническия екип, който тогава е изготвял видеата.

"Не съм доктор на политическите науки. Има един-единствен клип, като държа да кажа, че тогава съм се съобразила с техническия екип, с изискванията за обем. Извън този клип /от 2009 г. б.ред./ няма никъде място, в което да съм написала или посочила, че имам докторат. Тогава е предстояла защита на дисертационен труд.

В този момент, в 2009 г., моят личен и професионален път беше в Европейския парламент. Не съм защитила докторантура. Извън този клип няма никъде място, където да съм казала и посочила", каза Мария Габриел на въпрос на ПИК за образованието й, като поясни, че като кандидат за еврокомисар, два пъти е проверявана.

Архивирана официална страница на Европарламента обаче я уличава в лъжа за втори път. През 2011 г. Мария Неделчева е написала черно на бяло в биографията си, че има докторат по политически науки, пише Бърд.бг

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Трите лъжи на Мария Габриел, не е доктор на политическите науки

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.