Пропускане към основното съдържание

Трите лъжи на Мария Габриел, не е доктор на политическите науки

В предизборен клип на ГЕРБ за Европейските избори 2009 г. Мария Габриел заявява следното: “по образование съм доктор на политическите науки”.

През 2011 г. на официалната си страница като евродепутат, Неделчева също твърди че има докторат на тема “Перспективите на европейската интеграция и тяхното влияние върху системите на политическите партии в България, Румъния и Чехия”. Това е абсолютна лъжа, заяви в ефира на ''Евроком'' разследващият  журналист Атанас Чобанов.

"Мария Неделчева обаче не е защитила доктората си и не е доктор на политическите науки. Това се вижда в сайта theses.fr, където задължително се качва информацията за всички защитени докторски дисертации във Франция. 

Сайтът се поддържа от специализирана френска държавна агенция, чийто принципал е Министерството на висшето образование и научните изследвания. Впрочем, в текущата официална биография на Габриел като еврокомисар не се споменава за никакъв докторат. Вероятно това е свързано с изискването да се представи копие от дипломата, която лицето претендира, че има." , разказа Чобанов.

Журналистът обвини Мария Габриел във втора лъжа а тя е, че не е декларирала пред Европейския парламент общинско жилище, което ползва в София с преференциален наем от 400 лв./месечно в продължение на няколко години.

"Тя беше изпрана за този “пропуск” от КПКОНПИ с находката, че по това време евродепутатите не са били считани за “длъжностни лица”, допълни той.

По думите на Чобанов третата лъжа е твърдението от евродепутатката, че след 2013 г. не е ползвала жилището. След разследване на Биволъ, се разбира, че Мария Габриел е продължила да плаща партидата за ток на същия апартамент от 128 кв.м, на Никола Вапцаров 25  до 2017 г.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.