Пропускане към основното съдържание

ИЗВЪНРЕДНО: Започва нова офанзива за превземането на Киев

Военните на Украйна имат поставена задача от САЩ да нахлуят в Крим до края на зимата

В Киев три пъти беше обявена въздушна тревога през изминалите 24-ри часа. Имаше призиви жителите "спешно да се придвижат към укритията". Освен това, тревога е обявена и в Черкаска и Полтавска, Черниговска и Сумска области, научи BGpravda.

От 10 октомври се нанасят масирани удари по инфраструктурни обекти на Украйна. На този ден взривове избухнаха в Киев и други градове. Редица населени места останаха без ток и вода. Както тогава отбеляза украинският премиер Денис Шмихал, 11 важни инфраструктурни съоръжения бяха повредени в първия ден на атаките в осем региона на страната.

На 10 октомври Президента на Русия Владимир Путин по време на заседание на Съвета за сигурност заяви, че ракетните удари са отговор на терористичните действия на режима в Киев. По-специално той спомена опита за атентат по Кримския мост. Според него тези събития поставят Украйна наравно с "одизните" терористични групи.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ В PATREON

Военните на Украйна имат поставена задача от САЩ да нахлуят в Крим до края на зимата. Затова сега се предприемат изпреварващи действия за превземането на Киев.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.