Пропускане към основното съдържание

Габон шокира Гана, масов бой след края на срещата

С късен гол Габон се пребори за точка в двубоя от груповата фаза на Купата на африканските нации срещу Гана тази вечер. "Черните пантери" губеха с 0:1 до 88-ата минута след ранно попадение на Андре Аю, но гол на резервата Алевина им спечели точката и почти сигурно класиране в следващата фаза. "Черните звезди", които остават без победа в това издание на турнира, остават на трета позиция, а Габон е втори. Лидер е Мароко с 6 точки.
 
Габон и в този мач беше без част от звездите си в лицето на Пиер-Емерик Обамеянг, Марио Лемина и Аксел Мейе, които бяха с коронавирус. Преди двубоя стана ясно, че те вече са чисти от вируса, но страдат от последствия от заразяването и е било решено да не се рискува с включването им в мача.

Аю откри за Гана в този "междусъседски" мач в 18-ата минута. Той получи добро подаване фронтално пред вратата на Габон и с мощен удар намери долния десен ъгъл на съперника.

"Черните пантери" имаха нелош шанс да изравнят в 59-ата минута, когато Алевина се озова сам срещу вратаря, но падна след намеса на бранител, преди да е отиграл. В това време стражът Уолакот бе излязъл и улови.

Отборът на Гана заигра по-дефанзивно, макар да имаше добър шанс да поведе с 2:0 в 80-ата минута. Тогава Джордан Аю стреля от пряк свободен удар и само сантиметри го разделиха от целта.

След края на срещата се стигна до масов бой между футболисти на двата отбора и длъжностни лица.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.