loading...

неделя, 16 януари 2022 г.

Разкрития за тъмното минало на Кирил Петков

BGpravda разкрива тъмното минало на премиера Кирил Петков. Мистър Харвард има своите скрити тайни. През 2006 г. в България се появява проектът Рила Стейт. Става дума за проекта Джъмбо Плаза, където са инвестирани над 4 млн. долара. Това са парите на , бивш служител на Джордж Сорос, посредническата роля е на Кирил Петков.

Министър-председателят без да е биолог или фармацевт създава хранителна добавка. Първоначално свързва български учени и чуждестранни производители на биосокове. След време Кирил Петков създава и свой продук Proviotic, който по негови думи ще убие лошите бактерии в организма Ви, но няма да навреди на добрата флора. Тук идва и една фотошоп измама с Опра Уинфри. Има снимка с нейното списание, където е поставен продукта Proviotic, но това се оказва измама. Дали наистина Опра знае, че е лице на продукт на българския министър-председател?


През август миналата година гръмна пък скандала около двойното гражданство на Кирил Петков. Според конституцията министри могат да бъдат само български граждани, а Петков в качеството си на икономически министър е бил с двойно – има и канадски паспорт. Това постави юридическия въпрос законни ли са актовете, които е подписвал и решенията, които е взимал – от смяната на ръководството на ББР, до продажбата на луксозното служебно возило на Стоян Мавродиев.

Дано не се появят и нови скрити неща за министър Харвард!

1 коментар :