Пропускане към основното съдържание

Петя Михалевска: Корнелия Нинова, ти не можеш да бъдеш лидер

Достойнството на лидера не може да ти позволи да чуваш кресливите, блюдолизците и да унижаваш верните и откровените. Защото лидерът трябва да чува всички . И да има мъдростта да обединява всички", пише бившият депутат от групата на БСП Петя Михалевска във Фейсбук.

"Тогава, когато искаш да побеждаваш и да управляваш, и в ежедневието , и в изборите на страната ни- трябва да обединяваш. Как ще го правиш, ако не познаваш хората в битките с теб, ако мислиш, че зад скромността и младостта се крие слабост, ако не познаваш дръзката откровеност и силата на поколенията след теб, ако не уважаваш себе си чрез другите?

"Няма как да стане без диалог. Няма как да стане, ако се страхува от разговора с един от тях. Tеб те беше страх! Колко пъти подкрепи шепата хора около Теб, когато се впускаха в общите ви стремежи, когато се нуждаеха от изправяща ги дума, силен авторитет и не някой, лидерът им да ги попита - имаш ли сили за още, когато е дълъг пътя ни? Защото слабите и низките те правят още по-нищожен. И теб, и делата ти! Така и стана.

Няма незаменими хора, но младостта е незаменима! Винаги идва след нас. Идва и след Теб! До вчера, когато и ножа, и хляба бяха в теб - да избираш, да режеш и да подреждаш партийци( удобни...естествено) в листи, просто така, без онзи разговор за истината, но така ти постави само имената им, без сърцата и идеите, които си всъщност си загубила. Примери да искаш! А Партията е кауза - има я, ако ги има хората с мисъл, смелост и чувство за дълг. Затова, Корнелия Нинова- Ти не можеш да бъдеш лидер!"

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.