Пропускане към основното съдържание

До всички разбирачи, които са против Суперлигата

Господа и госпожи, спортни разбирачи и видни моралисти, които щедро плюете по европейската Суперлигата, къде бяхте когато се създаде Шампионската лига? Къде тогава беше Вашия възвишен и неповторим спортен морал? Ако сте забравили, да Ви припомня, че Купата на европейските шампиони (КЕШ) стана Шампионска лига, тоест Суперлига, но под егидата на УЕФА.

Допуснаха се да участват отбори, които не само не са шампиони на своята страна, а са например чак четвърти в класирането в първенството? Това не е Шампионска лига, а Суперлига. Но тази Суперлига под егидата и одобрението на УЕФА е някакси по-различна от тази Суперлига предложена от Флорентино Перес. 

Различна само според Вашия изкривен морал за справедливост! Като искате чисто спортна, а не комерсиална надпревара, защо не надигнете глас, че не може Шампионската лига да се печели от отбор, който не е станал шампион в родината си? Допускат се повече силни отбори, за да се печелят повече пари, от телевизионни права, спонсори, рекламодатели, продажба на фенски артикули, но всичкото това Вие спортните разбирачи не го забелязвате. 

Защо не поискате да се върне стария формат на Купата на европейските шампиони и да участват само тимовете станали шампиони във вътрешните първенства? Само така ще имаме истинско спортно и чисто футболно, а не парично състезание. Суперлигата Ви пречи, че ще е турнир на богатите, а в момента, какво е Шампионската лига? 

Затова не се подавайте на медийни спекулации и заплахи от страна на ръководството на УЕФА и ФИФА, които си мислят, че са вечни и незаменими. Те винаги ще бъдат против турнир, който не са измислили и организирали те. Това е разбираемо, заради паричните им интереси, но защо и Вие влизате в този порочен филм?

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.