Пропускане към основното съдържание

Мощен Ливърпул размаза Кристъл Палас

Ливърпул размаза Кристъл Палас като гост със 7:0 в мач от 14-ия кръг на Висшата лига. Роберто Фирмино и Мохамед Салах се отчетоха с по две попадения, а Такуми Минамино, Садио Мане и Джордън Хендерсън вкараха по веднъж.

Тимът на Юрген Клоп е на първа позиция в класиране с 31 точка, а Кристъл Палас е 12-и с 18.

Головата фиеста започна още в 3-ата минута. Минамино получи топката от Мане в наказателното поле. Японецът първоначално не успя да стреля, но си освободи пространство и прати топката в долния десен ъгъл на Гуаита.

В  35-ата минута Фирмино отлично намери Мане, а той се обърна и отправи хубав удар, с който удвои аванса на гостите. Сенегалецът  се разписва срещу този съперник в седми пореден мач.

В края на първата част контратаката на Ливърпул започна от Роберто Фирмино, който пусна към Анди Робъртсън. Шотландецът напредна с топка в крака и подаде към Фирмино в наказателното поле, който покачи аванса на „мърсисайдци“.

Малко след началото на втората част – В 52-ата минута тимът на Клоп вкара четвърти гол в срещата. Наби Кейта даде надясно за Трент Александър-Арнолд. Той върна за Джордан Хендерсън, а капитанът на Ливърпул бе точен за 4:0.

В 58-ата минута Роберто Фирмино преодоля излезлия да го пресреща Гуаита и се разписа за втори път в двубоя.

С два гола в последните десет минути „мърсисайдци“ оформиха разгрома си. В 81-ата минута слез центриране от корнер на Александър-Арнолд, Жоел Матип свали с глава към Салах, който също с глава бе точен за 6:0. Три минути по-късно отново Салах бе точен за крайното 7:0 със страхотен гол от границата на наказателното поле.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.