Пропускане към основното съдържание

Бианка Гаскойн вдигна градусите на папараците

Тя се наслаждава на романтичната си ваканция в Хърватия заедно с гаджето си Крис Бойсън, а феновете й се наслаждават на убийствената форма, в която се намира. Бианка Гаскойн вдигна градусите на папараците и последователите си в социалните мрежи, като се появи в мини бански край басейна.

33-годишният модел гордо демонстрираше изваяното си тяло, което не е никаква изненада, тъй като нейният любим е фитнес инструктор.

Тя беше пуснала дългата си коса, което добави допълнителна доза сексапил към визията й. Дъщерята на футболната легенда Пол Гаскойн използва и богата палитра от грим, подчертавайки линиите на лицето си.

Наскоро Бианка разкри, че се е преместила в дома на 31-годишния си приятел.

Двойката мина на следващото ниво, след като двамата бях заедно под карантина няколко седмици заради пандемията от коронавирус.

Въпреки, че се срещат само за пет месеца, риалити звездите признаха, че определено биха искали да се оженят и да създадат семейство в бъдеще, тъй като „напълно се доверяват“ един на друг.

Преди да започне връзка с Бианка, Крис Бойсън беше сгоден за секс бомбата Кати Прайс. След няколко нейни изневери те сложиха край на отношенията си.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.