Пропускане към основното съдържание

Денислава от "Игри на волята" се разголи

Блондинката не се притеснява от години да се показва по бельо и бански 

Денислава от "Игри на волята" обича да се разголва и да се показва публично в оскъдни дрехи!

"България Днес" откри нейни стари снимки, на които блондинката е по бельо или бански, които повече разкриват, отколкото да скриват части от тялото й. Денислава от отбора на "Старейшините" единодушно бе обявена от зрителите за най-красивата и сексапилна участничка в петия сезон на риалити предаването, така че гледките към тялото й се приемат с широко одобрение.

Разголените кадри са правени преди години, много преди изкусителката със сини очи да натрупа популярност от малкия екран. Интересното е, че дори след "Игри на волята" Денислава продължава с разсъбличането. Наскоро девойката се пуска по халат, който щедро разгръща и отдолу се виждат частите на бельото й. На по-стари снимки позира по бански, като акцентира върху дупето си. Денислава не се свени да се показва и в домашни условия, като не носи много дрехи и край леглото.

Зашеметяващата блондинка може да се похвали не само с красиви очи и чудна гръд, но и с отлични задни части. Денислава вероятно се гордее с дупето си, защото щедро го показва в социалните мрежи. На няколко кадъра хубавицата позира в гръб, но мъжките погледи слизат надолу.

Не е ясно дали блондинката има гадже, като през последните седмици се завъртяха няколко популярни мъжки имена, които евентуално са делили един юрган с нея. Но нищо не е официално и до тогава алфа-мъжкарите смело я атакуват със сърца и обяснения в любов. А Денислава си пуска снимки, на които е сама, като от време на време разнообразява с кадри, на които е с други участници от "Игри на волята".

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.