Пропускане към основното съдържание

Нора Хасанова пред BGPravda: Сега се радвам на всичките си генетични съвършенства

Светската личност - Нора Хасанова даде специално интервю за BGPravda. Какво липсва на родния музикален пазар, би ли се снимала в еротична фотосесия, какви хора ненавижда, къде ще прекара коледните и новогодишните празници? Отговор на тези и още въпроси в интервюта и за BGPravda.

Къде Ви намираме?

- В момента продавам Клиника за пластични операции и Дентална клиника на бул. "Люба Величкова". Надявам се някой да се свърже с мен, защото това е най-съвършенната и уникална сграда правена някога в София. 

Смятате ли да издаване нови песни?

- Може би, не скоро. Но ако някой ми предложи хит бих го записала, простоя, за да творя и създам нещо красиво. 

Какво му липсва на родния музикален пазар?

- На родният музикален пазар, му липсва публика. За разлика от Турция и САЩ, ние най-малко плащаме за изпълнители и забавления. Ромите са едни от най-платежоспособните по сватбите.

Много Ваши колежки залагат на ударна доза еротика при изявите си, какво мислите за този подход? Вие самата бихте ли участвали в еротична фотосесия?

- Не бих участвала, но ако имам продложения бих се замислила. 

Преди време нашумяхте, като организирахте конкуркс за девствени миски, смятате ли да правите в бъдеще подобни конкурси или от друг тип?

- Не съм организирала, но бих била жури с удоволствие. 

Спечелването на конкурс ли е бързият път към славата?

- Конкурсите не те правят известна, просто те правят уникална в даден момент. Когато имаш нужда от това, със сигурност победата ще ти донесе успех, но ако ти тежи после короната, то не се оплаквай! 

Какво бихте променили в себе си?

- Бих променила, хората с които общувах, но харесвам всичко в себе си. За промяна бих се замислила на по-старите си години. Сега се радвам на всичките си генетични съвършенства, без да правя корекции. 

На коя музикална звезда бихте искали да приличате?

- Аз смятам, че хората трябва да мислят себе си за идол, а не да подражават на някого. Ако бях родена с друго тяло бих подражавала единствено на себе си. 

Какъв тип хора не харесвате?

- Не харесвам несериозни хора, лъжци и хора, които биха направили всичко за пари. Това вклучва да продадат себе си и съдбата на някое невинно дете или жена. Не подкрепям домашното насилие над жени, както и убийците на пътя, каращите пияни и дрогирани. Доста неща не подкрепям, но боклуците са част от ежедневието. Надявам се и обществото също да проължава да не ги подкрепя, както аз. 

Къде ще почивате това лято?

- Може би в Дубай на някое топло местенце, може да се поглезя тази година с нещо по-различно.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.