Пропускане към основното съдържание

Антон Хекимян не знае, кои структури на ГЕРБ са го номинирали за кандидат кмет

Бившият шеф на новините в bTV Антон Хекимян не знае, кои структури на ГЕРБ и кога са го номинирали за кандидат на кмет за София.

Той препрати въпроса за това към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

И до днес не е ясно, които структури на партията са решили да номинират журналиста за кандидат кмет на София, което меко казано е странно.

Хекимян не можа да каже и кои неудобни въпроси е задал на Бойко Борисов.

 

"Не съм станал партиен член и не обмислям това", каза Хекимян в отговор на въпрос. Попитан колко време е обмислял предложението да е кандидат на ГЕРБ за кмет и дали това не е ставало във времето, когато все още е изпълнявал задълженията си като шеф на новините в Би Ти Ви, той отговори: "Кратък беше периодът, не е обмисляно нито седмици, нито месеци. 

За кратко време трябваше да взема решение, но реших, че искам да работя за София, мястото където съм изградил и живота, и кариерата си. Залогът в тази кампания е голям, за да не бъде дръпната ръчната спирачка на града", подчерта бившият телевизионен водещ. 

След близо 3 години на поста директор на новините в Би Ти Ви бившият водещ на сутрешния блок Антон Хекимян обяви с пост в социалните мрежи на 23 септември, че напуска. Два дни по-късно той беше представен като кандидата на ГЕРБ за кмет на София.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.