Пропускане към основното съдържание

Загоряла даскалица изнасили 12-годишен ученик

Учителка от начално училище в Тенеси, която e обвинена в изнасилване на свой 12-годишен ученик, разкри, че е бременна с детето му в телефонен разговор, пуснат в съда, съобщава Fox News.

„Ще отгледам това бебе. Мога да направя това“, каза Алиса Маккомън, преподавателка в четвърти клас, в телефонен разговор.

38-годишната Маккомън е обвинена в сексуално насилие над момчето. То разкри, че се е събудило в леглото й и видяло как тя го насилва сексуално.

Маккомън беше арестувана на 8 септември и обвинена в изнасилване на дете. По-късно тя беше пусната срещу гаранция от 250 000 долара, преди полицията отново да я задържи на 28 септември, след като учителката започнала да тормози и преследва жертвата си.


Преподавателката признала, че е "комуникирала неподходящо с бивши ученици" чрез онлайн видеоигри и приложения за социални мрежи, където им е изпращала "неподходящи снимки" и е поискала "сексуални отношения с жертвите", каза полицията.

"Доказателствата сочат, че Маккомън е изпратила текстово съобщение на жертвата, използвайки специфична кодова дума, известна на непълнолетния, която Маккомън преди това е използвала, за да потвърди, че момчето е само, често преди да изпрати голи снимки в SnapChat", се казва в изявление на полицията в Ковингтън.

Полицейското управление в Ковингтън търси и други жертви на палавата Алиса.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,