Пропускане към основното съдържание

Рекет и убийства тресат Сглобката

България е в плен на страховете на Бойко Борисов и алчността и наглостта на Кирил Петков и Асен Василев и на тези зад/над тях.

Докато актьорите не са на сцената и цари глухо мълчание, отдолу върви страшен натиск и безогледна война, която скоро ще свърши като трагедия или като трагикомедия.

Сглобката се тресе и няма да я бъде, защото сделката, заради която съществува няма как да стане.

Сделката е изпирането на Борисов и избягването му на затвора срещу цялата власт в държавата плюс всички обръчи от фирми около ГЕРБ плюс цялата партия още преди местните избори. Асен Василев и другият брутален измамник Киро Петков бързат и мачкат Борисов, защото, ако той спечели местните избори, ще им духне под опашките. Засега ДПС обикалят острани като глутница измършавели хиени, а Радев се рее в небето като гладен орел. Дебне.

За всички, обаче, е по-добре Борисов да оцелее и да пожертва сделката за Сглобката, за да и оцелее държавата. България в ръцете на безродниците и шарлатаните Киро и Асен – със сигурност загива от бърза смърт.

Няма значение как се е върнал Божков, а КОЙ го върна. Именно Кирил Петков докара Черепа, защото им трябваше тук, за да изнудват със страхуване Бойко Борисов. В любимите диференциални уравнения на математика Череп е заложено като известно „Страхът на Бойко“.
То си е ясна величина.

Преди месец, когато Василев е поискал да заграби целия пътищарски бизнес на ГЕРБ, той е отправил послание към човека от Банкя да чете сайта Бърд в края на август. Така Бърд стават маша и част от рекетьорския ажиотаж на Промяната.

С ваденето на кирливите ризи по Турски поток и връщането на другия старчок Божков да дава показания срещу него, Асен и Киро с хората зад тях целят да докарат до истерия Борисов със заплахата, че той и неговата бивша жена и лична банерка Цветелина Бориславова ще бъдат вкарани в списъците по Магнитски.
Стане ли – това е краят му.
Но няма да стане.

Това е подмолната битка, която бушува под повърхността на Сглобката. Всички страхове на Борисов са впрегнати срещу него от престъпниците Киро и Асен.
Местните избори ще бъдат правени с тяхното МВР, но ако Борисов устиска – Сглобката заминава в кенефа заедно с най-бруталните крадци и измамници в историята на България.
Да му мисли Божков как ще се разправя после с тези двама измамници, които го върнаха на пожар и как ще се разправя с адвоката си – Барон Стоян Баухаузен, който го налъга, че давал показания пред Щатите и с едно дарение ще го извади от списъците на позора. Смях.

Но не е смешно. Ще има още плач и сълзи, а и трупове, не само политически.

BNews Bg Николай Бареков, Буден журналист Без Цензура

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.