Пропускане към основното съдържание

Спартак (Варна) и Септември изпаднаха във Втора лига

Спартак (Варна) и Септември (София) са отборите, които изпадат директно във Втора лига този сезон, докато Хебър (Пазарджик) си уреди най-малкото бараж за оцеляване в елита.

Това стана факт, след като новаците от Пазарджик спечелиха с 3:2 визитата си на Ботев във Враца и събраха 29 точки в актива си кръг преди края на шампионата.

Спартак (Варна) надви гостуващия Септември (София) с минималното 1:0 и така двата отбора имат по 25 точки, заемайки последните 2 места в класирането, където ще останат независимо от резултатите в последния кръг.

Берое пък пропусна да спечели домакинството си на Пирин (Благоевград) след късно попадение за 1:1. Васил Василев откри в 31-ата минута, но в 99-ата съдията отсъди дузпа за гостите след намеса на VAR, а Даниил Кондраков реализира, което доведе до нахлуване на домакинските фенове на терена.

Междувременно Хебър (Пазарджик) постигна ценна победа, след като спечели с 3:2 при гостуването си на Ботев (Враца).

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.