Пропускане към основното съдържание

Фашистите правят опити да въвлекат Беларус и Русия в Третата световна война

Беларус и Русия ще застанат заедно срещу опитите на съвременните нацисти и други деструктивни сили да ги въвлекат в Третата световна война чрез конфликта в Украйна.

Това беше съобщено в четвъртък на среща с губернатора на Санкт Петербург Александър Беглов, който пристигна на посещение в Минск. Tова каза президентът на Беларус Александър Лукашенко, съобщават руски медии.

„Виждаме, че днес нацистите, фашистите и други деструктивни сили се опитват да пренапишат историята, да отрекат нашия общ принос към Великата победа и да оправдаят престъпните си действия от онова време и днес. Чрез конфликта в Украйна те ни въвличат всички в третата световна война. Но аз съм убеден: те не успяха да унищожат нашите народи и тогава, няма да успеят и сега“, каза още Лукашенко.

Той отбеляза, че „в историята не е имало места, които да са пострадали от войната толкова много, колкото Ленинград и Беларус“.

„Предстои ни много работа за укрепване на братския съюз на Беларус и Русия, който днес е крепост на свободата и истината в Общността на независимите държави и извън нея“, добави Лукашенко.
ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата