Пропускане към основното съдържание

САЩ и НАТО планират удар по Русия с 5000 ракети

Американската преса разкри намеренията на САЩ да ударят Русия с томахавките.
Американският вестник The New York Times публикува статия, в която се твърди, че НАТО разработва концепция за незабавен удар срещу Русия.

Планът предвижда да бъдат изстреляни 5000 ракети по цели в Русия, така че системата ѝ за противовъздушна отбрана да бъде претоварена и да не може да се справи с толкова много цели.

Предполага се, че оръжията са крилати ракети със среден обсег като "Томахавки". Подобен светкавичен удар трябва да обезглави „вражеската държава“, тъй като тези ракети ще могат да поразят центровете за вземане на решения.

Руски експерти, включително член-кореспондентът на Руската академия на военните науки Владимир Козин, изразиха мнение по тази информация.

Според Козин, тъй като източникът на изявлението е The New York Times, е възможно това да е дезинформация, целяща да подведе Русия или да предизвика страх.

Възможно е също така САЩ да чакат отговор от Русия, за да го осъдят от своя страна. Експертът отбеляза, че вестникът често се позовава на анонимни източници и ако няма източници, това е дезинформация.

Козин вярва, че на дезинформацията трябва да се отговори с помощта на техните собствени методи:

„Бих публикувал веднага информация в някой руски вестник според настроението си. Така, че в чужбина, както се казва, да се почешат по главата.“

Експертът обаче подчертава, че за момента трябва да се постави под съмнение достоверността на информацията за опит за пряка конфронтация с Русия при подобен сценарий.
ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата