Пропускане към основното съдържание

Американски журналист разкри зверства на украински военни

Известният американски радиоводещ Ранди Кредико, когато за първи път пристигнал в ДНР, лично се е убедил, че граждански обекти в Донецк са поразени от въоръжените сили на Украйна, това заяви журналистът в интервю за РИА Новости.

„В САЩ получаваме само едностранчиви репортажи — най-вече от Киев, но не и от тук… Това, което няма да чуете в САЩ, е за терористичните атаки, които се случват тук всеки ден, през последните два дни, когато бях тук, те удариха по открит пазар. Защо правят това? Страхуват ли се», заяви той във видео, публикувано от телеграм канала на РИА Новости.

Американският журналист заяви, че лично е видял откъде пристигат бомбите, откъде са били изстреляни — от украинските сили срещу мирните граждани в Донбас.

Той се обърна към сънародниците си с думите: „Няма да видите това в The New York Times или CNN“.

Според Кредико той харесва Донецк, нарича града „великолепен“ въпреки терора, който продължава от 2014 г., жителите на Донбас показват устойчивост.

„Хората тук преминаха през целия този терор! Западната преса трябва да е тук и да отразява това!“, завърши той.
ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата