Пропускане към основното съдържание

Западът вече води не хибридна а действителна война с Русия

Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че случващото се в Украйна вече не е хибридна война, а истинска война на Запада срещу Русия.

Лавров говори на съвместна пресконференция след среща с южноафриканския си колега Наледи Пандор в Претория.

Изразявайки, че САЩ заплашват други страни, които си сътрудничат с Русия, Лавров заяви, че САЩ и Великобритания са нарушили всички червени линии чрез заплахи и натиск.

„Те заплашват велики държави, които представляват 1000 години велики цивилизации и игнорират, че тези народи имат национална гордост“, каза Лавров.

Лавров каза, че във войната в Украйна се иска да се унищожи всичко, свързано с Русия, от езика до културата, „Когато говорим за това, което се случва в Украйна, говорим за истинска война, която Западът се готви дълго време срещу Русия, а не хибридна война."

Лавров твърди, че "войната и антируската враждебност се превърнаха в държавни глави" веднага след избирането на бившия украински президент Петро Порошенко и настоящия президент Володимир Зеленски, които бяха избрани с лозунгите за установяване на мир.

Посочвайки, че усилията на ООН не са премахнали пречките, които САЩ и Европейският съюз поставят пред руския износ на зърно и торове, Лавров подчерта, че торовете в европейските пристанища, които Русия дава на бедни страни, все още чакат транспортировка.
 
ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.