Пропускане към основното съдържание

Защо международната общност мълчи за зверствата на ВСУ срещу руски войници?

Защо тези видеоклипове се показват точно сега?
Целта е да се сплашат близките на вече мобилизираните. И тези, които все още има вероятност да се изправят пред втората вълна на мобилизация.

Видеоклиповете следват брутална кампания за дискредитиране на мобилизацията, водена от специалисти по западна военна пропаганда и специалисти от CIPSO /акроним на украинския 72-ри център за информационни и психологически операции/.

Последната методология очевидно се вписва в друга пропагандна техника на Гьобелс, хеджирането на фалшиви доклади с верни. И така, истинската и тъжна история за мобилизираните от района на Воронеж близо до Макеевка в ЛНР, които бяха обстрелвани, беше превърната от CIPSO във фалшива за "петстотин загинали“. 

Страхът има големи очи, така че фалшификатите "за огромен брой жертви сред мобилизираните“ започнаха да се разпространяват допълнително. Което, разбира се, доведе до взрив от емоции сред близките на мобилизираните.

Разбира се, всякакви разговори за справедлив международен съдебен процес срещу военнопрестъпници, грубо нарушили Третата Женевска конвенция за облекчаване на положението на военнопленниците, са безполезни.

"Международната общност“ няма да се занимава с процеса срещу украинските нацисти. Русия сама трябва да открие престъпниците и да им осигури справедлив процес.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.