Пропускане към основното съдържание

Голата кандидат-кметица от Момин проход стана порнозвезда

Дебютният й филм +18 е лесбосцена, излиза навръх изборите в неделя

Голата кандидат-кметица от Момин проход, чиито разпространени голи снимки преди местния вот през октомври 2019-а бламираха явяването й на изборите и предизвикаха фурор в цялата страна, започва кариера във филмите за възрастни.

Новината разкриха пред "България Днес" самата Диана и съпругът й Тони Габровски, с когото заедно преминават през всички трудности. Двамата взимат решението след множество оферти от различни световни компании в порноиндустрията. Накрая се спират на предложение от най-голямата гръцка компания за създаване на ленти за възрастни.

Преди да отпътуват през лятото до Гърция, където да бъде заснета първата сцена - лесболаски с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу, Диана и Тони часове наред дискутират плюсовете и минусите. Рисковете са големи, неизвестните също, предизвикателството - невъзможно да се опише с думи. Но жребият е хвърлен и ангажиментът е поет.

"Въпреки че пътувахме, пак претегляхме и обсъждахме дали да го правим. Вечерта хапвахме в един хубав ресторант и споделих на Тони колко много се притеснявам. Питахме се трябва ли да го направим и дали да не се откажем. Хората от продукцията ми казаха, че ако не съм сигурна, макар и да сме стигнали вече там, можем да се откажем - правим си плаж и се прибираме. Но аз съм човек, който си изпълва поетия ангажимент на цената на всичко", споделя пред "България Днес" победителката в конкурса "Мис Плеймейт", която раздели първото място с друга еротична моделка.

И продължава: "Спахме час-два максимум в хотела след цял ден пътуваме. На другия ден хората бяха изключително доволни от мен за това, което правя за първи път в живота си по работа. Защото всички хора го правят вкъщи за удоволствие, а аз чисто и просто като работен ангажимент".

В сцената със своята интимна партньорка Диана има реплики на гръцки език. Двете се отдават на любовни ласки в луксозна къща сред домашна обстановка. И Диана, и Тони са изключително щастливи и доволни от заснемането на първите кадри.

"Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се опитва да диктува обществото. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията", споделя пред вестника Габровска, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

Съпругът й също е доволен и приема интимните сцени на Габровска като работа.

"След първите снимки и двамата бяхме безкрайно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да разберат. Предпочитат да правят същото, но скришом и задкулисно, но не и по този начин. Радвам се много! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана пише история. Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса. Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, започнала по този начин", разказва пред "България Днес" Тони Габровски.

Какво и как точно се случва, ще стане ясно навръх изборите в неделя, когато филмът официално ще излезе в онлайн канала на най-голямата гръцка компания в порноиндустрията Sugarbabes.tv и платения телевизионен канал.

"Явно така ми е било писано - името ми да нашумява покрай изборите. Задължително ще дам своя глас, защото зависи от самите нас кого ще изберем да се гаври с нас. Защото те това правят. Само гадни и долни политически интереси се въртят", категорична е Диана.

Диана Габровска: Искам сериозна кариера в индустрията

- Г-жо Габровска, трудно ли взехте решението да влезете в порното?

- Беше много трудно. Замислихме се със съпруга ми Тони, че винаги ще се върти етикетът "голата кандидат-кметица". Обсъждахме защо, след като сме толкова разкрепостени и двамата, да не го направим. Казахме си - добре. Когато дойде моментът да заминаваме, дискутирахме плюсове и минуси отново. До последно ни чакаха да ни вземат, такова беше вниманието от страна на продукцията. Просто съм очарована. Дори Тони слезе долу, а аз останах сама за малко вкъщи. Дори не бях събрала багажа. Още не бях напълно сигурна. След като ми звънна и ми каза - тръгваме, буквално за 10 минути събраха багажа и потеглихме. Организирах близка приятелка, която да гледа децата, но на никого не казах истинската причина за пътуването.

- Как ще процедирате със синовете ви?

- Неизбежно е, децата трябва да знаят с какво се занимавам и какво правя. Трябва да го научат от нас, а не от улицата. За което ги подготвяме.

- Оттук нататък предстои ли бляскава кариера в порното?


- Обмисляме заснемане на още сцени - с един мъж, с двама мъже - ще видим докъде ще стигнем. Приемам това като работа. Искам сериозно да се занимавам с тази индустрия. Имам профил в еротичния сайт Only fans, в който ще качвам много кадри със съдържание +18, които няма да могат да се видят никъде другаде.

- Какъв хонорар получихте?

- Не мога да оповестя. Бих казала само, че съм доволна, а размерът зависи от самия актьор докъде може да стигне.

Съпругът Тони Габровски:

Включвам се и аз в сцените

- Тони, защо решихте да приемете предложението на Sugarbabes?

- Вследствие на случилото се и по ирония на съдбата точно на 2 октомври излиза първият филм. Съдбата си знае работата. Пробвахме да се изчисти името на Диди, да се живее в България по нормален начин, но не можеш да се отървеш от петното, което ти е лепнато. Пробваха да се подиграват на нас и децата ни. Да ни изкарват от кожата посредством синовете ни. Отбивахме ударите, но атаките не спираха. Бяхме достатъчно откровени с големия ни син Тони, че правим неща, които ще разберат по-късно. Трябва да го приемат и да знаят. Да го научат от нас, а не от хората. От най-голямата гръцка компания в порноиндустрията ни отправиха предложение. Обмисляхме го много сериозно. Защото приемем ли, нямаше връщане назад. Понеже сме много широкоскроени и двамата, ние го приехме като работа. Ние сме продукт и го продаваме. И нямаме скрупули да го направим. Просто отиваш, вършиш си работата, ставаш и си заминаваш.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.