Пропускане към основното съдържание

Започнаха референдумите за присъединяване на републиките към Русия

Централната избирателна комисия на ДНР обяви началото на референдума за присъединяването на републиката към Русия!

Донецката и Луганската народни републики, както и в Запорожка и Херсонска области започна гласуването на референдумите за присъединяване към Русия.

"Днес в 8:00 московско време започна процесът на провеждане на референдум за присъединяването на Донецката народна република към Руската федерация. Гласуването се провежда в предварително установената форма на цялата територия на ДНР, контролирана от властите на републиката", заяви Владимир Висоцки, председател на ЦИК на ДНР.

На свой ред член на ЦИК на ЛНР заяви пред агенцията, че всички бюлетини са доставени в избирателните секции, ''от 8 сутринта местата за гласуване извън помещенията започват работа“.
Гласуването на референдума в Мелитопол, Запорожка област, започна в 8:00 часа, служителите на избирателната комисия започнаха да обикалят адресите, за да събират гласовете на гражданите, съобщава кореспондентът на РИА Новости. До понеделник ще се гласува целево в цялата област, във вторник ще бъдат отворени 394 секции, в които всеки може да даде своя вот.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.