Пропускане към основното съдържание

Стари схеми за милиарди се връщат в служебния кабинет чрез кадри на ГЕРБ

Европроекти за милиарди левове са подбирани за одит еднолично от дългогодишен кадър на ГЕРБ и Борисов, става ясно от сигнал до "Продължаваме промяната" на базата на данни за последните години.
 
Порочната практика е възобновена от служебния кабинет чрез Добринка Михайлова, върната на длъжността и.д. директор на дирекция “Одити на средства по регионални политики”. Тя има дългогодишна кариера в правителствата на Бойко Борисов. 

По време на първия кабинет на ГЕРБ Михайлова заема длъжността изпълнителен директор в агенцията "Одит на средства на ЕС". В обхвата на работата й попадат проекти като санирането в Хасково, в което участва цялото семейство на Делян Добрев.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ В PATREON

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.