Пропускане към основното съдържание

Стела срази Сандев в риалити: Бисексуален е

Отношенията между влогърите Стела Павлова и Илиян Сандев, които прекратиха дългогодишната си връзка, отново са на дневен ред. Двамата участват в риалити формата „Къщата на инфлуенсърите“.

В няколко епизода на интернет предаването Стела разкрива пред другите участници причините за раздялата им, която преди няколко месеца разтърси социалните мрежи.

В новия епизод на шоуто тя стигна и по-далеч, разкривайки, че Сандев е бисексуален, което накара феновете му отново да скочат срещу нея.

Тя гръмна новината в „личен разговор“ с ергенката Ева, която също участва, пред камери и микрофони.

„Като цяло със Сандев като тръгнахме всичко беше много яко. И просто един ден той дойде при мен и ми каза, че е бисексуален. Обича да прави секс и с мъже и той е активен, както доста други хора“, заяви Стела.

Влогърката скандализира, признавайки, че го е стимулирала да й изневерява с мъже, стига тя да не знае.

Стела все пак е категорична, че продължава да го обича.

Малко по-късно тя продължи темата и пред друг участник – Николас, който е открит гей. Пред него ядосаната дама разказа друга история -, че е разбрала, че Сандев й е изневерявал с мъже, ровейки чатовете му.

secret.bg 

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.