Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛЕН ЗАПИС НА БОЙКО БОРИСОВ! Защо преди посещението при Путин, в Москва са бесни - 400 мл. евро дадени от "Газпром" за "Южен поток", ги няма (АУДИО ЗАПИС)

Направо може да му „сговни“ живота

Запис на телефонен разговор с глас, силно наподобяващ Бойко Борисов три дни преди посещението му в Москва на 30.05.2018 г. Записът показва, че Борисов е знаел, че ще бъде „натиснат“ и уговарян за нещо, от което нещата могат да се „сговнят“. Любопитно е, че 5 дни преди това президентът Радев е бил на посещение в Сочи, където е разговарял с Путин по темата за газов проект.

Ето какво казва човекът, чийто глас много прилича на този на Борисов:

„Добре, айде… Къде заминавам… Да… (някой му говори по телефона) Не искам да му подготвям, но… това е така… но след срещите на различни нива, може да ни натискат за нещо, но аз им отказах, но после мога да бъда сговнен. Ето това може да отмятаме шест, седем, осем докато се проведат дълбоките срещи като се разберем с Путин, че трябва да има и ще има… И затова ни трябва хотела…, да има резеревиран хотел, за да му кажа, нали ако има какво да се договаряме още сигурно… Защото нали, както аз питам какво каза тоз, какво каза оня, какво казаха еди кво си, ще го подготвя за това, какво мислим. А след това като ги знам какви са руснаците, те ще ни закачат още от вечерта и нит можем да се разхождаме, нито да моем да вечеряме като хората… 

Така че най-добре си е да… във вторник, утре аз ще се разпореждам, във вторник на обед ще направим към 12 някъде и следобед… в 12 часа ги правим……… (тук има изречение, което не се разбира)… До 12 часа можем да направим инспекция, обиколка. Ще го направим по-рано и така… И тогава вече, като има резервирани хотел, винаги можем да се разпределим, ако ме разбираш. Ако пък с другите сме се разбрали то тогава КГБ ще е по-снизходително за отидеме да вечеряме някъде. От тази гледна точка в края на краищата ще отидем едната вечер, а на сутринта ставаме и си тръгваме… Ако пък вземе нещо възникне… дето се вика ние вечерта, ако остане празно време, ще видиме и Българския културен център, който имаме там. Можем да отидем и при… и толкоз. Така, че му кажи на (игумена)… да вземем една хубава икона и една връзка от европредседателството с монета… каквото такова. Така че виж за хотела… и айде“. 

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.