Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛНО: Топлинен счетоводител размаха среден пръст (СНИМКИ+ВИДЕО)

Топлинен счетоводител размаха среден пръст на абонат, дръзнал да посети офиса му, за да подаде жалба срещу изравнителна сметка за отоплителния сезон. Случаят е от четвъртък, когато Мария Филева посещава офиса на фирмата „Термокомплект“ на бул. „Александър Стамболийски“ 87 в София. Вместо съдействие от служителя на гишето тя получава грубо отношение и нападение.

„Аз бях съвсем любезна в началото и попитах дали имат готови бланки за подаване на жалби, или мога да я напиша в свободен текст“, обясни пред „Телеграф“ потърпевшата.

Вместо да й съдейства, чиновникът в офиса отвръща грубо, че не е негова работа, не го интересува и да прави, каквото иска. Тази реплика се повтаря четири пъти. Накрая дори й размахва среден пръст, а за финал я замеря с офис материали, хвърлени през гишето и предпазната стъклена преграда. Служителят дори изкъртва вратата на офиса в яростта си. 

„Бях шашната. И унизена на финала. Не успях да го заснема как изкърти вратата и как хвърляше офис материали и листи по мен, но добре се вижда средният пръст“, коментира Филева. Тя вече е подала жалба в 3-то РУ на МВР, в чийто район на действие се намира офисът на фирмата. За случая е уведомен и Еленко Божков, който наскоро стана зам.-министър на енергетиката и по случайност е абонат на същия топлинен счетоводител.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.