Пропускане към основното съдържание

Десетки хиляди доброволци се готвят да щурмуват Киев

Повече от 20 руски региона са създали доброволчески отряди за участие във войната в Украйна, съобщи в. "Комерсант".

Според оценки на вестника от пролетта на 2022 г. руските власти са създали над 40 такива батальона. В някои региони те образуват една единица, а в други - две, три или повече. В някои случаи това са моторизирани стрелкови, танкови или артилерийски батальони и роти, а в други - подразделения за поддръжка. Често те се формират само от хора от един и същи регион.

Във всички региони членовете на доброволческите отряди подписват договори с руското Министерство на отбраната за период от няколко месеца и получават статут на военнослужещи на договор.

Заплащането, обещано на доброволците, зависи от региона: в Омска област обещават заплата от 130 000 рубли, в други региони - над 200 000 рубли, а в Пермския край предлагат поне 300 000 рубли.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ НЯКОЛКО ЛЕВЧЕТА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС ЧРЕЗ ИСТИНСКА ЖУРНАЛИСТИКА!  

Become a Patron!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.