Пропускане към основното съдържание

Полицай преби петима футболни фена (ВИДЕО)

Полицай преби петима футболни привърженици от Кипър в центъра на София за по-малко от 60 секунди. Това личи от кадри от масовото меле с участието на фенове на "Ботев" Пловдив и АПОЕЛ Никозия в сряда следобед.

Часове преди двубоя от Лигата на конференциите на Националния стадион "Васил Левски", хулиганите се замеряха с камъни и керемиди на едно от най-натоварените столични кръстовища - "Орлов мост". Наложи се намеса на полицията и задържането на общо 26-ма от участниците в боя.

Впечатление прави подхода на един от служителите на реда. Той се вклинява сред гостите от Кипър и започва методично да ги налага, въпреки че някои от тях са в гръб, не демонстрират заплашително поведение и дори вече са неутрализирани. Не е ясно дали изобщо се стига до арест на някой от тях.

Най-брутална е атаката срещу привърженик, който е затиснат към земята от други трима служители на реда. Въпросният полицай стъпва неколкократно върху тялото му с цялата си тежест.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ НЯКОЛКО ЛЕВЧЕТА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС ЧРЕЗ ИСТИНСКА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.