Пропускане към основното съдържание

Левски с перфектен мач срещу ПАОК

Левски успя да изиграе перфектен мач срещу гръцкия гранд ПАОК и победи с 2:0 в домакинството си от 2-ия предварителен кръг на Лигата на конференциите. Вдъхновени от пълните трибуни на "Герена", момчетата на Станимир Стоилов се представиха по отличен начин при завръщането на клуба в Европа след три години чакане.

Левски поведе с 1:0 след 40 секунди от началото на мача. Николай Михайлов изрита топката напред, а Янис Каргас увисна и топката стигна до Уелтон. Бразилецът се измъкна от Сверир Ингасон и технично прехвърли Доминик Котарски, пращайки топката във вратата му.

Щефан Шваб отправи много опасен удар от дъгата на наказателното поле на Левски, насочвайки топката в долния ляв ъгъл на вратата на Николай Михайлов, който плонжира и успя да спаси.

Левски поведе с 2:0 в 19-ата минута. Уелтон отне топката в половина на Левски и подаде към Георги Миланов, който направи много добър пробив по левия фланг, след което центрира в наказателното поле на ПАОК, където Билал Бари бе изпуснат от гръцката отбрана и прати топката под напречната греда във вратата на Доминик Котарски.

Жереми Петрис отправи удар от дистанция в 26-ата минута, но много неточно в аут.  Три минути по-късно Андрия Живкович отправи удар, но право в ръцете на Николай Михайлов.

Рафа Соареш центрира от фал в наказателното поле на Левски в 31-ата минута, където Янис Каргас бе изпуснат от Патрик-Габриел Галчев и стреля с глава, но встрани от левия стълб на вратата на Николай Михайлов.

Левски организира много добра атака в 37-ата минута, когато Билал Бари с глава подаде към Роналдо, който навлезе в наказателното поле на ПАОК и стреля от малък ъгъл, но Котарски спаси.  Филип Кръстев отправи много хубав удар в 38-ата минута, но Доминик Котарски се намеси и спаси.

В началото на втората част и двата тима понамалиха темпото и до опасности пред двамата вратари не се стигна.  В 62-ата минута Уелтън измъкна топката от Састре отляво до наказателното поле, след което бразилецът опита да намери технично далечния ъгъл, но опитът му бе доста неточен. 68-ата минута, където Келиан ван дер Каап се справи с Щефан Шваб, след като го изпревари, изчиствайки в корнер. Шваб не си прибра краката и удари Ван дер Каап, но съдията не видя ситуацията и я подмина.

Ясмин Куртич центрира остро в наказателното поле на Левски в 84-ата минута, трима играчи на "сините" и ПАОК се разминаха с топката и тя премина встрани от левия стълб на вратата на Николай Михайлов и излезе в аут.

Левски - ПАОК 2:0
1:0 Уелтон 1 мин.
2:0 Бари 19 чин.

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

ЛЕВСКИ: Николай Михайлов, Жереми Петрис, Сонко Сундберг, Килиан ван дер Каап,Хосе Кордоба, Патрик-Габриел Галчев, Георги Миланов, Филип Кръстев, Уелтон, Роналдо, Билал Бари

ПАОК: Доминик Котарски, Виейриня, Янис Каргас, Сверир Ингасон, Рафа Соареш, Дъглас Аугусто, Щефан Шваб, Тиаго Данташ, Николас Куалиата, Андрия Живкович, Йоргос Куцияс

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.