Пропускане към основното съдържание

Тежка катастрофа с националите, Неделев в болница

Тежък инцидент с футболистите от националния отбор по футбол при пристигането им в Грузия. Тодор Неделев е пострадал, в състояние на шок и е откаран в болница с наранявания, които тепърва ще станат ясни, съобщи bTV.
Малко след като кацат на летището в Тбилиси, играчите са качени на два автобуса, които трябва да ги закарат до хотела. Полицейският ескорт пред двете возила е карало с доста висока скорост, а мократа настилка заради дъждовете е една от основните предпоставки за случилото се.

В един момент полицаите правят рязък завой, а първият автобус рязко спира и не оставя възможност на този зад него да спре навреме. Следва удар, от който най-тежко пострадал е Тодор Неделев. Имало е разбити стъкла, част от които по главата на футболиста, който е в шок. Неделев е получил и тежък удар в областта на гърдите заради камшичния удар. 

Все още не е ясно дали има прорезни рани. Моментално е изпратен в болница. Останалите национали и треньорският щаб са в добро физическо състояние, но всички са изключително уплашени от случката.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.