Пропускане към основното съдържание

ЦСКА бе на косъм от чудо срещу Рома

ЦСКА пропусна да повтори постижението си срещу Блекбърн през 2002 година, когато успя да стигне до равенство 3:3, след като преди това губеше с 0:3.
Тази вечер "червените" отстъпиха на Рома с 2:3 в последния си двубой от груповата фаза на надпреварата, игран на стадион "Васил Левски".
 
"Вълците" успяха да поведат в резултата още в началото на среща, когато Тами Ейбрахам (15') се разписа, а малко след това Борха Майорал (34') удвои. 


В първите минути на втората част Ейбрахам (53') отбеляза за втори път, правейки резултата класически. Хамза Чатакович (75') върна едно попадение, а Яник Вилдсхут (90+3') счупи каръка, оформяйки крайния резултат и само минутите разделиха "армейците" от равенството.

Така ЦСКА завърши участието си на четверто място в Група С на новосформирания европейски клубен турнир със спечелена една точка. Рома от своя страна излиза от групата като лидер. "Вълците" са с актив от 13 точки, с една повече от Бодьо/Глимт, който остава на второто място. Трети е Зоря (Луганск) със 7 пункта.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.