Пропускане към основното съдържание

АБСУРД И ЪПСУРТ

Сульо и Пульо се втурнаха към властта. За съжаление повече такива, които много си вярват. С потрес установих, че в промяната на Кирил Петков се включва и рап изпълнителя Ицо Хазарта. Немея при мисълта какво законодателство може да натвори въпросния. Както и каква точно компетентност има, че да представлява избирателите си.

Хубаво е да има някакво ограничаване и на възможностите за кандидатиране за депутати. Общо взето, изискванията да станеш депутат са малко по-ниски от това да караш велосипед на село. Например да си на 21 години, да не си под запрещение и да не си в затвора. Интересно е, че за да караш кола, се изисква образование, но да управляваш държавата, не се изисква такова, тоест дори неграмотен може да се кандидатира и да бъде избран за народен представител. 

Всъщност Ицо Хазарта /интересно, че в медиите никой не му споменава името, а само прякора, май все още сме държавата на мутрите и прякорите/, няма висше образование. Но пък е участвал в Вип-Брадър, което го прави кръстоска между национален герой и идол на тълпата. 

Какво точно ще върши и как ще разбира какво гласува, не ми става ясно. Сигурно и на него не е ясно, ама иска да променя нещо. Най-вече собственото си житие и битие, че нещо музикалният бизнес замря напоследък.....Този ще Ви оправи! Заедно с канадския мошеник!

Елена Гунчева, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата