Пропускане към основното съдържание

Бритни празнува чисто гола (+18)

Бритни Спиърс шокира феновете си, като отпразнува съдебната победа над баща си, публикувайки чисто голи снимки в Инстаграм.

След като баща й вече няма да отговаря за нейните финанси и това е първата победа на певицата по делото за попечителство, Спиърс отбеляза събитието по доста нестандартен начин – сподели свои чисто голи снимки в социалните мрежи.

Преди дни стана известно, че след 13 години бащата на Бритни Спиърс е официално „уволнен“ от позицията на настойник на певицата поради обвинения в малтретиране:

„Джейми е насилствен, токсичен и лош човек. Бритни иска той да изчезне от живота й. Тя заслужава да се събуди утре без баща си като неин настойник“.
 
Няколко часа след вземането на решението Спиърс публикува няколко снимки, на които позира напълно гола. В коментарите някой от феновете я критикуват, други отбелязват страхотната й фигурата, но и я поздравяват „за освобождаването от баща й – тиранина“.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.