Пропускане към основното съдържание

Партията на Слави се разпада

До скоро верни последователи, започнаха да се отричат от "Има такъв народ". Един от тях е Марин Георгиев, който без никакво притеснение споделя разочарованието си от Слави Трифонов на своята Фейсбук стена. Ето какво признава той:

СРАМ ме е, че съм учредител на "Няма такава държава"!

СРАМ ме е, че съм учредител на "Има такъв народ"!

ГОРДЕЯ се с българи като Асен Василев и Кирил Петков!

Ударът за Слави и неговата партия е двоен, защото наред с отричането от „Има такъв народ” Марин Георгиев признава и своите искрени симпатии към служебните министри Василев и Петков – същите, по които ИТН първи хвърлиха камък.

За капак учредителят на ИТН е сложил на профилната си снимка фото на икономическия министър с надпис – „Аз съм Кирил Петков”.

В социалната мрежа Георгиев припомня и друго. „ИТН са длъжни да подкрепят всяко едно правителство срещу договорка за въвеждане на Избирателна мажоритарна система. Да напомня, че

ИТН не е създадена, за да управлява, а за да въведе МИС, както НЕеднократно е заявявал и самият Слави. Другото би било ПРЕДАТЕЛСТВО към избирателите им и към 2 509 955 българи, гласували на референдума за МИС!”, подчертава огорченият избирател.

„За мен ИТН вече не са ИТН, а ДПС2. Съжалявам! Няма как да бъда повече с тях”, казва още Марин. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.