Пропускане към основното съдържание

Йоло Денев поздрави талибаните с победата

Един от най-видните български протестъри - Йоло Денев, шашна всички с коментар във Фейсбук. Той поздрави талибаните за победата им.

"Поздравявам с победата талибаните, защитници на своята родина. С невиждан героизъм те прогониха американските агресори. Първите бойци на талибаните бяха студенти, които се качиха на танкове, воюваха 10 години срещу руската армия. Те бяха обкръжили 50-хилядна руска армия. За да не бъдат опозорени, Брежнев нареди да бъдат избити от свои войски", пише Денев.

Преди 20 години САЩ завладяха Афганистан. Главната им цел беше да печелят стотици милиарди от продажбата на опиати. Афганистан е първа държава в света по производство на мак. Американци с автомати стояха до селяните, за да работят по 12 часа. Младежите се бореха да освободят своя народ от диктатори и грабители. Афганистан е държава с население над 30 милиона жители. 

След превземането на столицата Кабул талибаните заявиха, че няма да проявяват никакви репресии към държавните служители. Дават възможност на чуждите граждани и посолства свободно да напуснат страната чрез летищата, отчита той.

Поздравявам молла Барадар като нов лидер на Афганистан. Той е достоен син на своя велик народ. Борил се е десетки години и е лежал в затвор в Пакистан. Барадар е голям дипломат и е преговарял с държавници на САЩ, Китай и Русия. Пожелавам на героя здраве, борчески дух, за да възкреси смазаната си родина след 30 години войни, разруха, мизерия. Напомням на господин Барадар, че ние сме физически братя - арийци, казва Йоло Денев.

България е съществувала като велика държава със столица Балхара 2000 години пр. н. е. В Балхара и Сердика се е говорел един и същ език преди новата ера - тракийско-български, на който е говорел и Александър Македонски, когато завладял Балхара и създал държава Бактрия. Оженил се за принцеса Роксана, дъщеря на Бес, цар на Балхара и наследник на персийския цар Дарий. Арийската раса ще бъде шестата духовна раса, която ще води и ще спаси човечеството от гибел с вярата на тангризма (Аллах е другото име на Тангра, което е равнозначно на: небесния, единствения, вездесъщ бог). 

Още веднъж поздравявам талибаните с великата им победа над американската империя. Нека ние да се поучим от великия им пример и да се вдигнем на 10 септември и да освободим България от българско и чуждоземно робство. Защото и нашата трагедия е същата като на Афганистан. Нека да бъдем достойни българи-арийци - БалгАрия. Да се борим, за да живеем щастливо на райската земя, богата с безброй блага. С революция победата ни чака!!!, завършва публикацията.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.