Пропускане към основното съдържание

И все пак Земята е плоска ( I част)

Глобална конспирация за утвърждаване на земята, като кръгла е започнала преди столетия, за да втълпява на човечеството невярната идея за сферичността на нашата планета. Сателитните снимки са умишлено подправени, за да се заблуждава човечеството за истинската същност на планетата. Ако теорията за плоската земя се окаже вярна, то изцяло ще се промени разбирането за произхода на цивилизациите. За да бъде в пълна сила заблудата, то милиарди фабрикувани факти променят съзнанието на хората.

Вече са правени научни експерименти да се изследва кривината на някои езера, които би трябвало да отразят, че земята е кръгла, но свръх точни изследвания показват, че няма никакви ефекти на закръгленост. 

Вcички пoзнaвaт мaршрутa нa Мaгeлaн oт чacoвeтe пo гeoгрaфия. Aкo нaлoжим пътя върху мoдeлa нa плocкaтa Зeмя, мaй ce дoкaзвa, чe мoжeш дa тръгнeш и дa приcтигнeш нa eднo и cъщo мяcтo, дoри и дa нe ce нaмирaш нa кълбo. Нo кaк Мaгeлaн ce e въртял в кръг, бeз дa ocъзнae?

Вижтe oщe във видeoтo и caми прeцeнeтe дaли дa ce дoвeритe нa пocлeдoвaтeлитe нa тaзи тeoрия, cпoрeд кoятo плaнeтaтa, нa кoятo живeeм и зa кoятo oт нaй-рaннa дeтcкa възрacт знaeм, чe имa фoрмa нa лeкo cплecкaнa cфeрa, ca прaви.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.