Пропускане към основното съдържание

Ювентус триумфира с Купата на Италия

Ювентус спечели турнира за Купата на Италия. "Старата госпожа" спечели финала с 2:1 срещу Аталанта. Головете за тима на Андреа Пирло реализираха Деян Кулушевски и Федерико Киеза. Между тях Руслан Малиновски изравни. Това е 14-та рекордна купа за Ювентус в този турнир.

"Старата госпожа" вкара първия гол в 31-ата минута. Тогава Кристиано Роналдо получи в наказателното поле, но не успя да обработи добре топката и падна на земята. Но най-съобразителен бе Уестрън Макени, който взе кълбото и върна за Деян Кулушевски, който пък с красив диагонален удар не остави шансове на вратаря.

Аталанта успя да изравни. 10 минути по-късно след грешка на играчите на Юве, Фройлер отне и подаде за Хатебур. Той продължи към Малиновски пред наказателното поле, а той със силен шут вкара за 1:1.

През второто полувреме Ювентус бе по-активен на терена. В 73-ата минута Федерико Киеза направи двойно подаване с Кулушевски. Първият се озова в наказателното поле и останал очи в очи с вратаря не сбърка и направи 2:1.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.