Пропускане към основното съдържание

Милан успя да съхрани първото място в Серия А

Милан успя да съхрани първото място в Серия А на старта на 2021 година, след като победи с 2:0 като гост Беневенто в мач от 15-ия кръг на италианския шампионат. „Росонерите“ играха с човек по-малко от 34-ата минута, но постигнаха много ценния успех.

Съдията Фабрицио Паскуа свири дузпа за Милан още в 14-ата минута. Наказателният удар бе реализиран от Франк Кесие в 15-ата минута и „росонерите“ поведоха в резултата с 1:0.

Сандро Тонали постъпи изключително глупаво в 34-ата минута, използвайки своя лакът в едно единоборство. Съдията Паскуа разгледа ситуацията с ВАР, след което изгони Тонали с директен червен картон.

Милан удвои своята преднина в 49-ата минута, след като Рафаел Леао много технично прехвърли вратаря Монтипо.

Беневенто можеше да върне интригата в мача в 52-ата минута, когато Рикардо Импорта комбинира с Роберто Инсиние, който стреля, но топката срещна напречната греда на вратата на Милан и излезе в аут.

Съдията Фабрицио Паскуа свири дузпа за Беневенто в 60-ата минута за нарушение на Раде Крунич в наказателното поле на Милан.

Зад топката застана Джанлука Капрари, но той стреля встрани от десния стълб на вратата на Джанлуиджи Донарума. Беневенто получи нова възможност в 68-ата минута, когато Федерико Барба бе непокрит в наказателното поле на Милан, но стреля неточно в аут. Минута по-късно Джанлука Лападула отправи удар от дистанция, но Донарума нямаше проблеми да го отрази.

Хакан Чалханоглу отправи много опасен удар в 72-ата минута, след което топката срещна десния стълб на вратата на Монтипо. Милан можеше да вкара трети гол в 84-ата минута. Пред Франк Кесие се откри страхотна възможност в наказателното поле на Беневенто, но след удара му топката се спря в десния стълб на вратата на Монтипо.

Милан продължава да е лидер в Серия А със 37 точки и една повече от големия градски съперник Интер, докато Беневенто е десети с 18 точки.




Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

ГАДНО: Хлебарки налазиха Фитнес Pulse (СНИМКИ)

Крайно занемарена е хигиената във веригата от фитнеси Pulse.