Пропускане към основното съдържание

Борисов вече си е уредил изборите

Направете една карта на населените места, които от март месец насам е посетил Борисов, а после сравнете изборните резултати и печелившите от обществени поръчки лица във въпросните региони, пише Васил Петев по повод предизборните обиколки на премиера.

Борисов реално е на предизборна обиколка с жипката още от март месец миналата година. През пролетта той навременно заключи опозицията за 2 месеца вкъщи, през лятото я пусна да се събере и да си покрещи на воля на площада, а на есен директно я разцепи. На три.

През това време пък самият той обиколи куп села и паланки за интимни срещи с малки и големи феодали. После пак успя да заключи умовете на хората със стрес от възможна масова смърт и драма, като междувременно продължи със своя жипка-тур из села и градове, в които пък не спря щедро да раздава криптовалута, кухи обещания и безсмислени лакърдии. Но те – хората, се връзват. Щото или не са много умни, или много добре им се плаща.

В този ред на мисли, Борисов вече си е уредил изборите. Направете една карта на населените места, които от март месец насам е посетил Борисов, а после сравнете изборните резултати и печелившите от обществени поръчки лица във въпросните региони. Не мисля, че ще се изненадате кой знае колко много.

Но, какво да правиш. Политиката е състезание и Борисов се възползва максимум от всяка една възможност. За разлика от опозицията. И никой не може да го вини затова. За разлика от опозицията.

Лошото от всичко това е, че една възможна бъдеща загуба на опозицията вече няма да е проблем само на опозицията, а на цялото общество. Но тъй като у нас общество все по-малко има, да не кажа няма, затова и няма да се изненадам,… ако още 4 години ме управляват от жипката.

Васил Петев, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата