Пропускане към основното съдържание

Официално: Цитиридис аут от Би Ти Ви

Николаос Цитиридис вече официално е освободен от  Би Ти Ви. Договорът на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ не е продължен и предаването отпада от програмната схема на частната телевизия.  От 4 януари на мястото на шоуто ще се излъчва сериалът „Добрият доктор“.

Лекарската сапунка се излъчваше на мястото на вечерното предаване и през лятото, когато шоуто пак бе свалено по-рано от обявеното заради коронавируса. От 4 януари ще гледаме трети сезон, а засега ръководството на телевизията твърди, че Цитиридис излиза в отпуск през целия първи месец от годината, но най-вероятно няма да се завърне на малкия екран, защото рейтингът му е твърде нисък.

Телевизията, която вече е собственост на чешкия милиардер Петр Келнер, е с нов програмен директор – Христо Хаджитанев, от 20 декември, и с нов главен изпълнителен директор – чеха Мартин Швехлак, от миналата седмица.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата